KA Automation vinner Möckelnregionens företagspris

iKarlskoga
Med kriterier som bland annat Företaget står för nytänkande och kreativitet och har starka tillväxtambitioner och Man tar aktiv del i näringslivets utveckling i regionen kammar KA Automation hem årets företagspris. Alla delägare fanns på plats för att ta emot priset.

Delägare: Per-Anders Holmström, Eva Holmström, Mikael Ragén, Anna Ragén, Åke Nylén, Simon Gren och Per Eriksson (VD).

KA Automation arbetar med industriell IT och har haft en stark utvecklingskurva under många år. De ingår även i ett företagssamarbete, KA Group, som du kan läsa mer om HÄR.

Jurygruppen består av SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Karlskoga kommun, Degerfors kommun, och Möckelnföretagen.


“Det känns otroligt roligt att få det här priset. Jag har massor av engagerade medarbetare och delägare vid min sida som har gjort att vi lyckats så bra. Jag känner mig förväntansfull inför framtiden och vad vi kommer att åstadkomma.”

Per Eriksson, VD & Delägare

Motivering

Med båda fötterna på jorden vågar man sträcka sig mot himlen med stabil omsättning och lönsamhet har Årets företag utvecklats till att vara i framkant när det gäller innovativa lösningar. Inom sitt gebit är man ett av Sveriges ledande företag. Genom strategiska förvärv och ett långsiktigt perspektiv har man visat att när samtiden gifter sig med framtiden, med dåtiden som bröllopsvittne, lägger man grunden för ett äktenskap med potential att få fira guldbröllop. Att bli både bredare och skarpare samtidigt är en prestation. Årets företag väntar inte på framtiden. De är med och skapar den.

KA Automation AB – När samverkan mellan Människa och Maskin är som bäst. Genom en stabil omsättning och lönsamhet har ägarna och ledningen utvecklat företaget till att vara ett företag som ligger i framkant vad det gäller innovativa lösningar till kunder. Detta har gjort företaget till ett av Sveriges ledande inom automations- och elinstallatörer. Ledningen har lyckats skapa delaktighet och stolthet bland sin personal vilket gjort att man under åren kunnat knyta till sig kompetens. I företaget har man en hållbarhetsstrategi som jobbar utifrån FN globala hållbarhetsmål vilket troligtvis kommer att vara en framgångsfaktor i framtiden.

“Det är långsiktighet och engagemang som har gjort att vi är där i är idag. Vi har alltid varit noga med att ta väl hand om våra anställda och att de ska känna sig stolta över den verksamhet de arbetar i. Nu välkomnar vi mer kompetens och en ännu större utveckling i framtiden. Jag är stolt över att vara delägare och styrelseordförande i bolaget.”

Anna Ragén, delägare & styrelseordförande