“Karlskoga erbjuder mig allt som jag söker i min yrkesmässiga utveckling”

iKarlskoga


Patricia Svensson är 31 år gammal och har pluggat retorik och kommunikativt ledarskap vid Örebro Universitet. Nu arbetar hon som marknadskoordinator på rekryteringsföretaget AxÖ Consulting i Karlskoga. Patricia är född och uppvuxen i Flen men flyttade till Karlskoga 2009;

“Jag flyttade hit 2009 och blev kvar då jag tycker att Karlskoga är en bra kommun att bo i. Det som bland annat lockade med Karlskoga var att man kan nå såväl restauranger som badstränder och fin natur inom några minuter samtidigt som man kan ha ett prestigefyllt jobb på något av våra häftiga företag.”

Patricia fortsätter att berätta om varför Karlskoga är den perfekta platsen för henne att bygga karriär på och hur Karlskoga ger henne allt som hon söker i hennes yrkesmässiga utveckling. Hon har arbetat inom en mängd olika yrken; bland annat inom kundservice och butik men har nu hittat sitt drömjobb hos AxÖ Consulting i stan.

“Karlskoga är en fantastisk stad att göra karriär i. Här finns globalt framgångsrika företag stationerade. I Karlskoga kan man alltså arbeta på världsledande och välrenommerade bolag samtidigt som man kan cykla
hem från jobbet på några få minuter. Det tror jag att få städer kan erbjuda.”

Patricia beskriver sin framtid i Karlskoga och vad hon ser att staden kan erbjuda.

“Det bästa med Karlskoga är att det är enkelt att bo här. Det är en stad för alla. Att det ligger naturnära skapar, för mig, en perfekt balans mellan jobb och privatliv. Jag gillar dessutom att äga min tid och slösar gärna inte bort den i bilköer eller liknande.”

“Jag kommer att fortsätta att bo och arbeta i Karlskoga och jag är glad över att jag kan erbjuda mina barn en trygg och säker plats att växa upp på. Jag uppskattar dessutom satsningarna som görs just nu i kommunen för att göra Karlskoga till en mer attraktiv boendeort.”